-
Paakuva
« Etusivu  
 
 
 
 
 
 

Aktiviteetit

Ympäröivä luonto erämaametsineen ja suoalueineen tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia erilaisiin luontoharrastuksiin: metsästykseen, kalastukseen, marjastukseen, patikointiin, moottorikelkkailuun ym. Valtion metsästysmaat ovat laajoina ympäristössä ja kelkkareitit vieressä.

Meillä voi grillailla kodassa tai pihalla, kalastaa ja savustaa kaloja. Kuumana kesäpäivänä on mukava pulahtaa järveen tai vain soudella tai polkea polkuveneellä. Pihasaunasta saat makoisat löylyt.

Mökkimme on hyvä tukikohta, kun haluat vierailla ympäristön kohteissa. Korouomasta löytyy monen tasoisia polkuja erilaisille kulkijoille. Tämä Koron kanjoni ja Soppanan retkeilyreitti ovat lyhyen ajomatkan päässä. Ranuan eläinpuistoon ajat 20 minuutissa.

Jos haluat tavallisesta mökkipuuhastelusta poikkeavaa lomaohjelmaa, kysy venesafarista Simojärvelle, porotilavierailusta, ratsastusretkestä tai vaikka luontokokemusta taiteen kautta.

Tutustu myös Ranuan tapahtumiin. Mm. Karpalomarkkinat pidetään alkukesästä ja hillamarkkinat elokuun ensimmäinen viikonloppu.

 
 


Ranuan eläinpuisto

 
 


Korouoma

 
 


Ranuan Kylämatkailu

 
 
Lomailijan video
 
 
Ranua Matkailijalle
 
Copyright © 2024 | Malla | Webbinen.net