-
Paakuva
« Etusivu  « Hinnasto
 
 

MAJOITUSEHDOT

Varaaminen
Mökin voi varata puhelimitse tai sähköisellä lomakkeella. Mikäli varaustiedot tulevat sähköpostitse, myös asiakkaalle lähetetään sähköpostitse varausvahvistus, ennen kuin varaus on voimassa. Varaus ei siis tule automaattisesti.

Peruutukset
Mikäli asiakas joutuu perumaan varauksensa, tulee hänen ilmoittaa asiasta välittömästi Harjumökeille sähköpostitse tai puhelimitse. Mikäli kyseessä on viime hetken peruutus esim. sairastumisen takia, tulee peruutus tehdä puhelimitse.
Ilmoittamatta jätetystä peruutuksesta lähetämme laskun.

Oleskelu lomakohteessa
Loma-asunnon avaimet luovutetaan asiakkaan tullessa majoituspaikalle majoitusmaksua tai -kuittia vastaan.
Loma-asunnon siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas, mikäli ei ole maksettu etukäteen loppusiivousta. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu tai se on suoritettu puutteellisesti ja mökin omistaja/huoltaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on omistajalla oikeus periä vähintään 100 € suuruinen siivousmaksu.

Loma-asuntoa saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu kohteen vuodepaikkamääränä, tai mitä loma-asuntoa varattaessa on sovittu. Teltan tai asuntovaunun käyttö loma-asunnon tontilla ilman lupaa on kielletty. Lemmikkieläinten tuominen loma-asuntoon on sallittua, mikäli vuokrattavan kohteen tiedoissa on näin mainittu. Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot.

Reklamaatio
Jos asiakas ei ilmoita havaitsemiaan puutteita heti vuokra-aikana huoltajalle tai omistajalle, katsotaan lomakohteen olevan sopimuksen mukaisessa kunnossa. Vuokra-ajan jälkeen ilmoitettuja puutteita ei voida yhdessä todeta, jolloin Harjumökit ei ole niistä korvausvelvollinen.

Jos asiakas keskeyttää varauksensa ja poistuu mökistä ennen vuokra-ajan päättymistä, ei käyttämättä jääneeltä ajalta makseta korvausta eikä asiakas ole oikeutettu vuokranpalautukseen.

 
Copyright © 2023 | Malla | Webbinen.net